Bedrijfsprofiel

Allround Travel is een reisorganisatie die zich bezighoudt met het aanbieden en plannen van reizen in de breedste zin van het woord. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten waar voor hun geld krijgen. Bij Allround Travel is het mogelijk om zowel zakelijke als particuliere arrangementen te boeken. Tevens bieden wij een ticketservice aan waarbij het mogelijk is om zelf tickets online te reserveren.
De medewerkers van Allround Travel hebben een jarenlange ervaring in de reisbranche opgedaan bij zeer grote internationale reisorganisaties. Daarnaast hebben wij ook zelf alle continenten bereisd op allerlei verschillende manieren. Mede hierdoor beschikken wij zelf over een zeer grote reiservaring waardoor wij ook in staat zijn om gerichte vragen over het door u te bereizen gebied te beantwoorden en u te voorzien van een persoonlijk reisadvies. Wij kennen de tarieven van luchtvaartmaatschappijen en rederijen, van hotels en autoverhuurbedrijven in het buitenland.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Allround Travel, daarom zijn wij aangesloten bij de grote brancheorganisaties binnen de reiswereld (ANVR en IATA). Om van deze organisaties lid te zijn dienen wij aan strenge (kwaliteits)eisen te voldoen.

Een persoonlijke band met onze klanten vinden wij zeer belangrijk. Juist door persoonlijk contact met onze klanten zijn we in staat uw wensen te vertalen in een efficiŽnt en comfortabel reisplan dat past als een maatkostuum. Wij streven ernaar om dit te doen op een voor u zo voordelig mogelijke manier. Prettig en comfortabel reizen begint bij Allround Travel!

Zeker op reis

Allround Travel is aangesloten bij de volgende reisorganisaties, zodat u altijd zeker op reis bent:
Verzekeringen

Contact

Allround Travel
Osdorperweg 553
1067 ST Amsterdam

T:020 - 6195599
F:020 - 6192229
E: postbox@
allroundtravel
.com